söndag 18 december 2011

Hmm….

Undrar om man skulle försöka ta sig ner till torget en sväng. behöver byta en kofta jag köpte igår. Tanken var att jag skulle ha den till min jul/nyårs klänning men det såg bara tantigt ut och så kliade den! Blir till att hitta något annat…

Provade den igår igen med skor och allt och oj vilken skillnad från sist. Magen syntes knappt i denna klänningen då men nu såg jag jätte tjock ut (om magen i alla fall)! Syntes verkligen att jag är gravid i den. Ska ha stövlar till och ett par tjockare strumpbyxor, svarta. Men kofta var det ju…. Ingen aning vad det blir för något, allting glittrar ju och det är inte riktigt min grej… Jobbar ju hela veckan sen så jag har bara tid att fixa en tröja idag. Någon som är sugen på att följa med ner?

3 kommentarer:

  1. Sv: Njae, vi vill gärna ha iallafall ett barn till men inget vi planerar ännu. Per skulle gärna vilja ha ett till NU, men jag skulle kunna vänta 3-4 år. Så jag antar att vi får mötas någonstans på vägen. Jag skulle vilja ha klart ett jobb att komma tillbaka till nästa gång :).

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack så mycket och vad kul att ni också ska ha en till :) Jag är i vecka 23 (22+0) på onsdag och jag längtar ihjäl mig till våren nu! Vet ni om det blir en lillebror eller lillasyster? :)

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!