måndag 19 december 2011

<3

Sitter här och tänker på min lilla plutt som jag knappt hinner träffa alls denna veckan. Men men, det är bara jul en gång om året.
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

 1. Det kan jag tänka mig :)

  tänkte börja tipsa om min tävling tills jag kom på den inte har med barn och göra så tur jag han hejda mig lite :)

  SvaraRadera
 2. attans att smakerna inte passade dig....:(
  Men det dyker kanske upp andra du kan vara med längre fram :)

  SvaraRadera
 3. Jaha okej, ja man vill ju gärna ha en av varje. När vi var på ultraljud så frågade vi vad det var för kön och hon sa att det var inget kön utanpå så att hon trodde att det var en flicka. Så vi har ju köpt lite flickkläder och jag är överlycklig för jag ville verkligen ha en tjej denna gången men jag blir ändå osäker för jag har mått exakt samma denna graviditet som med Noel i magen, kan inte riktigt tro på att det är en flicka, haha. Men hon hade väl inte sagt något om hon inte var lite säker iallafall, förhoppningsvis. Jag och min kille har varit tillsammans i snart 3½ år! Nidå?

  Ja, magen blev jätte stor jätte fort denna gången, om du kollar på bilderna jag la upp i vecka 11, 12 osv så ser det ut som jag väntar tvillingar, alla trodde det. Haha. Jag är också anfådd för minsta lilla och jättejätte trött, speciellt nu när man ska ta hand om en liten och leka och hålla på.
  Jag tror att jackan är lite kort i ärmarna när han sitter i typ bilstolen, men inte så jätte mycket, haha nej jag vet inte, svårt när jag inte ser just nu, har inte tänkt på det.

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!