torsdag 8 mars 2012

sf kurvan

För de som undrar så har de två måtten jag tagit på magen sett ut såhär. Första måttet låg över medel kurvan och andra måttet under.


Published with Blogger-droid v2.0.4

9 kommentarer:

 1. sv: Jag hittade en med bord för 250kr, tyckte det var ett ganska bra pris så jag passade på, annars hade nog inte jag köpt någon heller :)

  SvaraRadera
 2. oki nu förstår jag verkligen varför dom ville ta en titt! kram

  SvaraRadera
 3. sv: Vi hade tur att hitta en bara en liten bit härifrån så vi kunde ta en promenad bara :) Jadå det har vi, mest tagit det lugnt, skulle städat men än har det inte riktigt blivit av. Hur har din dag varit? :)

  SvaraRadera
 4. ja det får vi göra!! kommer hålla dom sten hårt häör hemma!! hade du samma problem med första gravidmagen också? kram

  SvaraRadera
 5. sv: Tack, jag kände att jag var tvungen att passa på när det var till så bra pris! :)

  Låter inte roligt med magknip, hoppas det blivit bättre!

  SvaraRadera
 6. NU fick ja fram bilden =D
  åh jag svor över sfkurvan då allt verkade kretsa ringt den och antingen var man för stor eller så gick man inte upp som man ska..

  följer denna graviditet liknande kurva som wiliams?

  SvaraRadera
 7. sv: Jag kan faktiskt inte klaga, jag hade nästan inga problem under graviditeten förutom uvi som inte ville försvinna på slutet, men det brukade jag ha problem med även innan jag blev gravid.

  sen fick jag smärta över njuren och fick åka till akuten 3ggr, jag var helt säker på att det var njuren då jag haft uvi innan och kändes precis som när jag hade njursten för något år sedan. Men varje gång fick jag olika förklaringar, först att det berodde på graviditeten, nästa gång hade det ingenting alls med graviditeten att göra och tredje gången hade det med graviditeten att göra, jag fick ingen hjälp som tur var gick det över av sig själv tillslut, om det berodde på graviditeten eller inte vet jag inte.

  Sen under en helg var jag så svullen om fötterna att jag inte kunde gå, fick åka till barnmorskan och ta prover för att se att jag inte hade havandeskapsförgiftning men det visade ingenting och sen gick det över. Men jag hade ganska mycket vätska märkte jag efter att han kommit och allt försvann, men det är ingenting jag lidit av på något vis.

  Sen under en vecka hade jag bara känsel i halva vänster armen och handen, men det gick också över.

  Jag hade inga problem med illamående, halsbränna, foglossning eller något annat som andra brukar ha mycket problem med, jag hade en ganska lätt förlossning så jag har haft tur. Jag hoppas det blir lika lätt om några år när det är dags för syskon! :)

  SvaraRadera
 8. Hej!:D såg du mitt andra inlägg sen? det var en demonstration mot mammadödligheten runt om i världen pga brist på mödravård och farliga aborter 1000 kvinnor dör varje dag bara för det blir gravida!:S:S

  SvaraRadera
 9. oki...det är säkert en busig lite nkrabat där inne som vill busas redan nu då ..kram

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!