onsdag 25 april 2012

potträning

Nu kommer ett sånt där inlägg som inte alla är så intresserade av, så vill ni inte läsa om kiss och bajs föreslår jag att ni slutar nu.


Och för er som kan tänkas vara lika faschinerade av detta som jag och faktiskt även daniel för tillfället så blir det nu lite sådant prat ;-)

Vi har inte lagt någon vikt vid hurvida han velat kissa på pottan eller inte. De gånger han har gått utan blöja har vi försökt sätta honom på den och skojat med honom och försökt få honom att kissa. Något kiss har sällan kommit och han har inte velat sitta på pottan. Vi har sprungit efter honon med pottan när han kissat på golvet men aldrig gjort någon sak av att det kommit kiss eller bajs på golvet. Bara glada miner och prat om pottan och så har vi försökt se om han skulle fortsätta med något på pottan.

Nu de senaste dagarna när han har kilat runt utan blöja och har börjat kissa på golvet har han kommit på sig själv, knipt och sprungit till pottan i sitt rum eller toan och fortsatt kissa där! Han visar även att han vill ta av sig blöjan för att använda pottan eller toan istället.

Idag bajsade han i blöjan, efter att det tagits bort kissade han lite på toan och sprang in på sitt rum. Sedan kommer han inspringandes på toan igen och kissar lite till på pottan, plus lite mera bajs! Första bajset på pottan!


Så nu vid snart 20 månader pottränar William sig själv. :-D stolta föräldrar.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kommentarer:

 1. Kiss & bajs är intressant :) hih ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!!

  Du hade skrivit till mig på FL för evigheter sedan såg jag nu.....om du fortfarande är intresserad av en lekdate så finns ett stycke glad mamma och två glada killar på 1 och 2 år till förfogande :) Jag jobbar igen men är ledig hela denna vecka ut om du har tråkigt :)  ( Om du vill adda mig påFacebook så heter jag Emmy Öppna Vinet Brunner :) )

  AmandaBrun på FL

  KRAM Emmy

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!