lördag 19 mars 2011

Utan min älskling

Min älskade lilla dator mår inget bra så Daniel jobbar på den. Sitter nu på Daniels dator och jag gillar den inte. Saknar mina program, det lätta sättet att lägga in bilder på osv. Det fungerade inte att installera om den så han dödade min älskling igår och idag ska han återuppliva den. När han har lyckats med det ska jag uppdatera er med en film eller två och lite bilder. William fick en gåstol av farmor och farfar igår som han älskar! Ska se om jag kan få till en film på honom i den också.

Hur som haver. Vi funderar på att gå på babysim idag men jag vet inte om det passar så bra med tiderna.. William vaknade innan 6 i morse och tar nu sin förmiddags lur som har blivit morgon lur och kl är bara 07:40.  Babysimmet är kl 9-10 och efter det brukar William vara helt slut och vilja sova lääänge. Dock ska vi äntligen få köpa våran bil idag som vi har väntat på i två månader, det skulle ta två veckor, och vi ska vara där 10:30. Och om vi då ska hålla på och flytta runt först från vagnen, in i bilen, tillbaka en stund i vagnen och in i nya bilen och sedan hem, det blir inget bra för hans sömn... Får se om vi kanske ska åka och bada på måndag istället. Det var ett tag sedan vi badade sist och eftersom att William upptäckt hur roligt det är att plaska i vattnet tycker jag att vi måste dit igen nu. Någon som vill åka och bada med oss på måndag?

Jonna kommer hit idag. Vi ska göra något åt mitt hår som numer är rosa, inte min favoritfärg direkt. Det var rött men färgen släpper jätte mycket när jag duschar så denna veckan har jag försökt tvätta håret så lite som möjligt.

I morgon ska vi på middag hos Simon och Matilda i Uddevalla, de ska bjuda på middag :D Ska bli roligt att ses igen! Simon är en barndomskompis till Daniel och efter att Daniel tog studenten har vi knappt träffats (de bodde tillsammans i en studentlägenhet). De har två fruktansvärt charmiga barn!


William är förövrigt vaken igen, han sov i typ 10 min så badet är helt klart borträknat idag...

2 kommentarer:

  1. Jag och Hugo följer gärna med och badar.

    SvaraRadera
  2. Ja det är klockan 13. Kommer antagligen vara i Stenungsund så då kan vi promenera ner ihop kanske.

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!