söndag 10 april 2011

Bjuda på middag

100_2563

Jag kom på i morse när jag skulle fortsätta med förberedelserna inför middagen att jag hade slut på lök och mjölk så William och Daniel kilade ner till affären, bärsele blev det denna gången. Simon och Matilda kom ju på middag med sina underbara barn. Det blev paj med västerbottenost till förrätt med en liten tomatsallad till. Till varmrätt blev det kyckling med gräddmögelost och potatisgratäng. Och till efterrätt blev det banoffepaj, fast jag borde döpa om den för det ska vara banan på och jag har bytt ut det till hallon. Fick faktiskt en bild på den :)  100_2570Jag gjorde en riktig tabbe idag, som hade kunnat gå riktigt illa, usch vad rädd jag blev, var helt skakig i säkert 10 min efteråt. Jag behövde uttaget där sladden till kaffebryggaren satt när William sov så jag drog bara ur den och satte i nästa sladd. En stund senare när William var vaken igen och låg och ålade runt på golvet stängde han dörren som brukar stå mot bänken och fick där tag i sladden till kaffebryggaren och drog ner den i golvet. 100_2565 TACK OCH LOV drog han väl i sladden medan han rullade över på rygg för han fick den inte på sig en han blev ju riktigt rädd och kannan sprack och vi fick glas i hela köket. Huuuuwa säger jag bara! Tänk om han fått den på sig!! Fick skickat ett sms till Simon och Matilda som var på väg till oss och undrade om de kunde ta med sig sin kaffebryggare så att vi fick kaffe under dagen100_2567. Och vad hade de med sig till oss? En sån här pressobryggare! Jag har länge velat ha en sådan men ja, det har inte blivit av. Det är ju inte fullt lika smidigt som en vanlig kaffe kokare men mitt goda kaffe smakar toppen i den!

Nathalia älskar katter och hade glömt sin katt hemma idag men lyckades hitta en bland Williams alla nallar, är hon inte precis hur söt som helst? Den höll hon hårt i hela dagen och hade helst velat ha med den ut när de var ute på gården en stund, men den fick snällt stanna inne. Hon är inte särskilt blyg av DSCF5854sig och myser gärna med andra. Vi var och letade reda på massa andra nallar och hon blev riktigt nöjd, men katten, den är viktig den.

William tyckte att det var spännande med andra barn hemma och ville gärna vara med och leka. DSCF5858

 

 

Nu under helgen har han sovit på dagarna i vagnen ute på balkongen och det känns skönt att han får i sig frisk luft även om vi inte tar oss ut och går, dessutom somnar han ganska lätt när man guppar runt på vagnen. Vad tror ni, kommer han få lättare att somna själv om vi fortsätter så? Jag hoppas det i alla fall. DSCF5863Jag försöker komma på hur jag ska få honom att somna själv utan att han ska behöva bli ledsen och behöva skrika sig till sömns, så vill inte jag ha det.

Isidor ville att William skulle sitta hos honom och Simon fick en riktigt söt bild på dem. Båda två lika intresserade av Petsson och Findus filmen ;) Vi har haft en riktigt härlig dag! Hoppas att vi kan ses lite oftare nu när våren äntligen är här och nu när William börjar bli lite större så han kan vara med och leka i sanden.

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag har startat auktioner i bloggen nu, där alla vinstpengar går till att återförena min dotter med sin pappa!
    Det finns också auktioner på FB http://www.facebook.com/home.php?sk=group_183812021641028&ap=1!
    Välkommen in o se om du hittar något som passar dig!

    Mvh Madde

    SvaraRadera
  2. Grymt bra blogg du har!<3

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara små söta barn <3 Gillar Daniels min när han bär William :))))

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!