onsdag 27 april 2011

William önskar sig

Resesäng

Hittade denna annonsen på blocket. När sängen är ihopfälld förvaras den i väska med mått 78x23x20 cm. Den hade vart toppen! Vi flänger ju runt en del och så som William snurrar runt när han sover hade det känts bättre att bara ta in denna från bilen och låta honom sova i den. Den är så pass liten att den hade kunnat ligga i bilen hela tiden.

Vi har fått låna en av mamma men den tar ju upp nästan hela bagaget i bilen och tung är den också. Man släpar ju bara med sig den om man måste. Nu när vi ska till Öland på bröllop i mitten på maj hade en sån här liten vart toppen att ta med. Jag ska ju göra blommorna till bröllopet och de kommer ta upp väldigt stor del av bagaget. Även sen när vi ska till öland i sommar hade det vart fiffigt med en sådan liten resesäng, då den ska stå i husvagnen.

Tja, om någon känner sig manad så önskar sig William en sån här :)

4 kommentarer:

 1. Dom där är super att ha. Så lätta att få ihop och packa upp den. Verkligen guld värt.

  SvaraRadera
 2. Vi har en precis sån, hur smidig som helst! Och som du skriver så tar den ju liten plats ihopfälld.

  SvaraRadera
 3. har du kollat nids 4 kids? tror nämligen inte att vår kostade mer än 300 ny... finns på coop jysk oxå liknande... men som sagt, tror vår kostade 300 på nids...
  kram

  SvaraRadera
 4. Netlié har en sån hos sin farmor och farfar, hon sov skit bra i den.. Ända nackdelen är att de medföljer ingen ordentlig madrass, men vi tog med den hon har i spjälsängen så de funkade kanon :) somsagt den är juh väldigt smidig och tar knappt nån plast :)

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!