torsdag 22 september 2011

det börjar gå bra

William somnade faktiskt inte till vällingen igår så då fick han lägga sig i sin säng. Oftast blir han lite ledsen då och försöker gärna sätta sig upp och så. Men igår var det inga problem alls, jag satt bara bredvid och väntade i en kvart ungefär tills han somnat. Sedan sov han till kl 4. En kvart senare gick jag och la mig igen. Nästa gång han vaknade var kl 7:10 och då var det bara att gå upp. Försökte få honom att greja lite med sin leksak i sängen. Tanken är att han ska ha den att pilla med när han vaknar så att man inte behöver skynda sig upp utan han kan sitta och leka lite först, hade vart skönt att kunna klä på sig och kissa och så först ;-) det går absolut åt rätt håll det här.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

  1. SV: Ja, det är supertråkigt. :( Och jag är inte personen som gillar att bara vara hemma flera dagar i sträck, jag vill göra något! Jag bor uppe i en liten by i Hälsingland. :) Är en superliten by också, vilket gör att det finns ännu mindre att göra, närmaste klädaffärerna är två mil bort med buss. :( Ja, man borde väl nästan alltid städa, men det är ju inte så kul! Jadu, jag vet inte, lekparken är väl alltid ett säkert kort, men det är ju inte så kul att gå dit själv!

    SvaraRadera
  2. SV: Ja, vi har ju närmaste shopping och cafén två mil bort med buss, haha. Men ja, som du säger, det är tråkigt att göra själv! :/

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!