fredag 28 oktober 2011

Ensam tid

I morgon ska jag och Daniel faktiskt ha ensam tid. Fram emot eftermiddagen ska vi lämna William hos Farmor och Farfar där han ska sova över. Sedan tar vi en snabbsväng på IKEA för att köpa en stödbräda till Williams säng vi snart hoppas vi har, eventuellt blir det en Hensvik från Helenas kompis. Sedan ska vi äta middag och där efter blir det “In time” på Bergakungen i gbg. Svärföräldrarna kommer med William på söndag morgon när de ska åka till gbg för gudstjänst.

Så i morgon blir det till att packa i ordning allting till busen och hitta på något mysigt på dagen. Vill lämna honom så sent som möjligt samtidigt som det är väldigt segt att gå och vänta på att klockan ska gå när man ska iväg.

Är det förövrigt någon som har något tips på något bra ställe att äta i närheten av Bergakungen så säg gärna till. Kräsen som jag är vill jag inte ha något krångligt, en riktigt go köttbit och go sås så är jag nöjd.

2 kommentarer:

  1. Vad kul för er att få lite ensamtid, det behöver man! :)

    SV Ja, det kan absolut göra :). Är det något speciellt du vill inrikta dig på som jag ska skriva om eller är det frivilligt ämne?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh kul :). Då ska jag försöka fixa ordning det under helgen =)

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!