fredag 11 november 2011

Gästbloggare : Yarp ;)

Hej på er!

Det är jag som är Nathalié, även känd som Yarp i bloggvärlden, hehe. Känd & känd kan jag inte påstå att jag är ;), men jag driver i varje fall bloggen The Life Of Yarp, klicka här för att komma till den och se lite mer av mig!

Jag bloggar mest om vardagliga ting, men ibland så dyker det upp ett och annat inlägg om min starka barnlängtan. Jag har drömt om att bli gravid i 6 år och det har inte blivit som jag velat, därav min starka längtan efter barn. Har alltid känt att livet går ut på att finna den rätte och leva med samma man hela livet om allting känns rätt och att skaffa familj.

Under våren 2012 ska jag och min fästman genomgå IVF, även kallad Provrörsbefruktning. Detta skrämmer mig enormt, min fästman Janne är mer lugn och sansad inför allt detta. Men det jag är rädd för är att man blir förändrad av de hormoner man måste injicera sig med och då med hjälp av spruta. Jag som är extremt nålrädd är väldigt nervös över att ta och sticka en nål i mig själv! Men vad gör man inte för att kunna få barn?

Jag är strax fyllda 25 år, fyller 25 i början på December och det är väl det som satt fart på att man börjar bli nervös över att inte kunna få barn förrän det är för sent. För mig så betyder det mycket att ha barn med ett par års mellanrum, för vill inte ta på mig för mycket och vara orolig över att barnen inte får den uppmärksamhet de behöver.

Kommer själv ifrån en stor familj, 9 syskon är vi och det tycker jag är för mycket, i alla fall för min egen del. Hade aldrig orkat gå igenom så många graviditeter och sedan att uppfostra alla. Har dock ingen kontakt med min familj förutom min äldsta storasyster och hennes familj p.g.a mycket komplicerade tillfällen inom familjen som gjort att ingen kommer överens.

Jag och Linn har nyligen börjat lära känna varandra och jag avundas hennes fina personlighet och omtänksamhet, det är såna människor man ska vara glad över att ha fått 'träffat'!

Kanske kan berätta lite om mig själv också, hehe. Jag heter som sagt Nathalié, är en rätt flitig bloggare som skriver om min barnlängtan, känslor och tankar inför IVF:en, bor med min underbara fästman Janne i en mindre stad utanför Skövde och vi har en riktigt rolig hund som heter Nikky. Han är speciell, men världens underbaraste ;). Och får väl även erkänna att han är lite bortskämd hehe.

Jag är även utbildad bagare och konditor, så det är något jag tycker är kul. Dock blir det inte så mycket av det längre, men innan så har jag gjort många beställningar som bröllopstårtor, doptårtor, födelsedagstårtor och en hel del annat. Har bott på en hel del olika ställen, flyttade till Skara när jag var 15 år, sen har det blivit Lidköping, Skövde, Smedjebacken, Malmö, Vargön, Vänersborg, Alingsås.. Och sen tillbaka några vändor till Skara igen där jag gick på gymnasiet Katedralskolan och Livsmedelsprogrammet.

Nu blev detta inlägg väldigt långt, men detta var faktiskt mitt allra första gästinlägg! Och jag blev glad över att söta Linn frågade mig!

Om ni vill kika in hos mig & följa min resa mot att förhoppningsvis äntligen få barn och utöka vår familj, så tryck bara här så kommer ni till min blogg! Det bjuds även på skönhetstips, recensioner av olika slag, tävlingar och recept. Ibland skriver jag även om min ganska tuffa uppväxt och min väg tillbaka till ett s.k 'normalt liv'.


Tack Linn för att jag fick förfrågan att gästblogga hos dig!

1 kommentar:

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!