fredag 18 november 2011

God morgon

Jag fick äta frukost i lugn och ro idag :) William tyckte det var för tidigt med sådant så han ville in på sitt rum och leka istället, och istället för att klänga på mig satt han inne i sitt rum och lekte :) Passar på att blogga lite då också.

Han har kommit på lite nya grejer, vovve sa han ordentligt en gång, samma med blöja, borta och lite fler ord, men de kommer inte tillbaka men de kom vid rätt tillfälle. Han gör en handrörelse för “borta”, jag tar fram händerna framför mig och håller upp båda handflatorna och säger “borta!” han håller handflatorna uppåt med händerna utsträckta bakom sig. Om jag håller upp ett mjölkpaket och samtidigt pekar på vattenkranen och frågar vad han vill ha att dricka pekar han på det han vill ha. Han vet i vilket skåp det finns gröt, kex, välling och vart maten finns och pekar ibland när han är hungrig, han pekar även på vattenkranen när han är törstig. Äter rätt bra själv och har börjat gilla lite frukt och grönt. Han springer och har riktigt bra balans, klättrar på allt och kommer upp på alldeles för många ställen. Pussas ordentligt med smack ljud.

Finns väl mängder med mer saker men där var lite nytt i alla fall.

1 kommentar:

  1. Vad duktig han är :).

    SV Ja det hade ju inte varit fel med bio och tjejkväll :). Sambon har dock gått med på att gå på filmen bara för jag vill så gärna, haha, så jag behövde inte tjata så mycket ändå xD Hoppas ni får en bra helg :)

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!