onsdag 2 november 2011

Pottan

Idag hade William pott-premiär. Första gången han lyckats träffa pottan :) På tiden när man är 14 månader kanske. Gullungen har också börjat svara “nej” ibland och ibland nickar han till svar. Han dansar numer med hela kroppen och inte bara gungar med knäna. Efter mycket om och men (från min sida som vill slippa kladdet) har han börjat äta själv och klarar det rätt fint, han blir dock matad en del fortfarande. Han är galen och klättrar upp på allt, springer och är högt och lågt hela tiden. Nallen säger för övrigt “raaawr” efter en del tjatande och han försöker göra rörelserna till Imse vimse spindel. Lite nya hyss kommer det allt :P

Jag har även vart redig idag. Igår blev vi med diskmaskin igen. Det var ett tag sedan den gick sönder och nu äntligen hittade vi en ny. Dock konstaterade vi när vi kom hem att slangen blivit avklippt så jag var nere och köpte en ny slang idag. När jag kom hem kom jag på att Daniel inte skulle komma hem förens sent ikväll (det stämde visst inte sen ändå men..) så det var lika bra att jag tog saken i egna händer och kopplade in den själv. Blev lite konfunderad först för måttet jag gett killen i butiken stämde inte med vad jag fått på muttern på slangen men efter lite pill med de olika kopplingarna vi hade hemma så fick jag löst det. Körde en tom maskin för att se så att inget läckte någonstans och sedan en full. Och den funkar fin fint. Det är tur att man är lite händig ;)

6 kommentarer:

 1. Sv: Så nu behöver man åka till Stenungsund för att få tag i en vettig bukett menar du? Det låter ju inte så bra. Jag gör för tillfället inte mycket, är sjukskriven.

  SvaraRadera
 2. Det verkar som ni fått en liten Wilde Wille, haha :P.

  Sv, Det är mest saker som man fått gratis eller som jag vunnit i tävlingar eller billiga auktioner på t.ex Tradera. Två bodys, ett par nappflaskor, en babywatcher och lite annat smått som nappar och sådär.. Väntar på en ekologisk babyfilt som jag vann i en auktion också, får se när den kommer.

  Adoption har jag funderat på & har inget emot.. Så det är väl ett alternativ, men det är inga fel på någon av oss., Så därför är det så konstigt.

  SvaraRadera
 3. Jo jag har också hört det.. Min svågers syster och hennes man försökte i flera år, t.o.m IVF'en gick snett tre ggr och då gav de upp och adopterade istället. Två månader efter de fått hem barnet så visade det + på stickan för hennes del. Så det händer & har varit med om det i min närhet.

  Mina två äldre systrar fick barn när de var 28 resp. 30. Så den systern jag har kontakt med tycker inte jag ska stressa, men hon vet inget med IVF eller hur mycket jag längtar efter barn. Tråkigt att man är uppväxt på ett sätt som gör att man inte kan ha en nära relation till någon förutom den man är tillsammans med :(.

  Låter som du pratar om en nyss könsmogen hund.. 'Går runt och skvätter lite här & där', hehe xD

  SvaraRadera
 4. Vara med i min tävling där du kan vinna ett halsband i äkta silver värde cirka 300 kr?

  Isåfall klicka här --> http://kkungenduvet.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-ett-jattefint-silverhange-i-ak.html#comment

  (Denna kanske inte är så barnrelaterad, men du kanske vill vinna ett fint halsband till dig själv?)

  SvaraRadera
 5. Ja det verkar ju så.. Det är jättekonstigt egentligen :/. Hoppas ju på att det släpper. Fokuserar inte lika mycket på det heller, för psyket orkar inte riktigt med det. Ja visst är det tråkigt när man inte har kontakt med sina syskon :(. Har du fler syskon?

  Själv så har jag 8 syskon, yngsta 14år och äldsta 39år. Lite sjukt egentligen och det reagerar folk på att jag har så många syskon.. Vet inte om du läst min blogg innan, men har bara kontakt med äldsta storasystern för de andra vill inte veta av mig p.g.a jag legat på psyk efter en traumatisk händelse för några år sen. Och mamma & pappa har jag inte så mycket till övers för, p.g.a uppväxt och misshandel.

  Ska strax åka iväg på gruppbehandling, kul.. 3,5 mil enkel väg, haha. Ha en bra dag, kram

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!