onsdag 23 mars 2011

ååååh! jag är helt slut!

Det är ungefär så jag känt hela dagen! Fullt upp hela dagen. William ville göra morgon kl 4 och det tog en timme att få honom att somna om. Sedan gjorde vi morgon kl 6 istället. Dagarna blir så himla mycket längre när man går upp kl 6 har jag noterat :P William vill även ha nya sovvanor nu har jag noterat. Istället för att sova en timme åt gången tre gånger om dagen sover han små korta stunder på typ 5-25 min. Tänkte att jag skulle passat på att sova med honom vid 12 men jag hann inte somna om innan han vaknade igen…

Jag har ju som sagt dragit på mig den här hemska förkylningen. Har haft feber hela dagen och har mått riktigt dåligt. Men det har vart fullt upp ändå för idag skulle vi köpa nya möbler, nya för oss i alla fall. En ny tv möbel och en expedit hylla från ikea. Det kom folk från ett ställe här som heter Returvaruhuset som hämtade den gamla tv möbeln/bokhyllan. Så nu har vi ändrar om i nästan hela vardagsrummet och Daniel har fått ett litet krypin för sin dator. William får även mer plats att röra sig på. I morgon ska Daniel se till så att alla kablar sitter fast också så att inte den lilla token kan dra iväg med dom. Ska se om jag kan få lite bilder på hur det blir här och kanske lägga upp här i morgon om ni är intresserade.

Kan även tipsa om att det snart kommer upp en ny tävling från Glimra Förlag. Här får ni hålla ögonen öppna för det kommer troligtvis bli så att det kommer en tävling varannan månad från dem och då olika sorters böcker.

Nu undrar jag, vad är ni intresserade att tävla om? Tänkte att jag skulle kolla efter lite andra tävlingar som kanske inte är barnrelaterade, hur låter det?

4 kommentarer:

  1. ibland går sånt för Jillian också, och ibland sitter hon och gallskriker med armarna sträckta mot mig tills jag tar upp henne.....:/

    SvaraRadera
  2. inte för att skrämmas eller något, men tydlige kan de få en mammaperiod runt 7 mån...

    SvaraRadera
  3. Alla tävlingar är bra tävlingar :)

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!