torsdag 24 mars 2011

Liten uppdatering

100_2304

Vi fick ju låna en sån här käck badtjofräsgrej utav Simon och Matilda när vi var där sist och vi älskar den! William tycker att det är roligt att sitta själv och leka medan jag duschar honom och jag slipper få så ont i ryggen av att behöva hålla i honom hela tiden. Nu kan jag sitta bredvid honom på en handduk istället och det underlättar så sjukt mycket! Tänkte att jag skulle lägga upp ett videoklipp också men programmen bråkar med mig så ni får helt enkelt klicka på länken100_2322 och titta. William älskar verkligen sin nya gåstol och nu när jag möblerat om i vardagsrummet med de nya möblerna har han mycket mer plats att ta sig runt på och det är han riktigt nöjd över!100_2325

 

 

 

 

En stund under dagen idag ville den lille token inte göra något. SÅ, jag stoppade ner honom i leksakslådan och se så roligt det var! ;)100_2329 När man är en liten galning som vill börja sitta mer och mer upp själv, ja, då får man ha hjälm på sig så att man inte slår i det där lilla huvudet hela tiden. Lillebror Alfred är helt galen och ramlar och slår i huvudet flera gånger om dagen känns det som! Det gör så ont i en när man hör hur det smäller när de landar! Han har en fin fin blå hjälm som han inte kan få av sig och den token är ändå 1½ år nu.

Det har inte hänt så mycket denna veckan, jag har ju vart sjuk men jag är på bättringsvägen nu. Om jag hade vart frisk hade vi dock haft fullt upp, det hade blivit promenader med Josefine och Hugo, Helena och Ludde och även en dejt med Maria och Filippa. Suck, jo just det, jag skulle ha ringt och talat om att vi inte kunde komma på föräldragruppen idag också ju… Jaja, man är bra snurrig när man är nybliven mamma. På tal om nybliven mamma, såg det där programmet på tv om paret som fick sexlingar (inte de som redan hade tvillingar) och de var på äktenskapsrådgivning och hon sa då att man räknas som nybliven mamma tills barnen fyllt 18, 18 år.
Men men, vi får ta igen den sociala biten till nästa vecka istället. Är lite småtrött på att vara sjuk nu, vill inte sitta hemma hela veckan ju.

Lite ledsen att det inte fungerar med videoklippen nu för jag hade ett till att visa er, klicka här. Kan någon förklara vad han sysslar med? :P Han gör såhär titt som tätt men jag vet inte vad han gör. Han började med det när han var mindre och fick exempelvis en handduk eller snuttefilt över huvudet och jag trodde han tyckte att det var jobbigt att han inte kunde se. Men nu gör han så här ibland när han är exalterad, men som i detta fallet satt han bara och gjorde ingenting... Någon som har någon tanke på vad han sysslar med? ;)

3 kommentarer:

  1. Vad kul att den kom till användning :) Jättekul att ha er här i söndag! Nathalia frågade efter William morgonen efter, hon såg sängen han lånade å utropade "Bebis där!!" å peka ;) tror hon blev lite besviken när ja sa att han inte låg där ;)

    SvaraRadera
  2. En sån där "badring" har jag också tänkt skaffa till Heaven :)
    Det är inget spec som hänt, bara så himla mycket i tankarna nu med flytt och allt :(

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!