fredag 8 april 2011

Bloggtips

Tänkte att jag skulle tipsa er om några bloggar jag följer :)

Josefine, mamma till Hugo. Det skiljer bara två dagar i ålder på Hugo och William :) Vi träffades på mammagruppen på MVC. Hon har en riktigt mysig blogg och har en hel del roliga tävlingar!

Helena, mamma till Ludwig. Helena är trebarnsmamma som bor ca 10 min ifrån mig. Ludde är ca 2 månader yngre än William och vi försöker umgås så mycket som möjligt :D Hon har en dagboksblogg.

Maria, mamma till Filippa. Hon har även en äldre pojk. Vi hittade varandra på nätet och hade BF några dagar emellan varandra. Vi har träffats några gånger men jag hoppas att det blir lite oftare framöver. Hon har en ganska nystartad blogg.

Isabel, mamma till Heaven. Riktigt härlig blogg! Har lärt känna henne lite genom bloggen och vi försöker få ihop en träff så småningom :)

Matilda, mamma till Isidor och Nathalia. Matildas man Simon är en barndomskompis till Daniel och vi har börjat umgås igen :) Nu på söndag kommer de faktiskt hit på middag med sina charmtroll!

Sara, mamma till Wilda. En av de första bloggarna jag hittade när jag var gravid så hennes blogg har jag följt länge. Nu väntar hon en till liten så Wilda ska bli storasyster.

Erika, mamma till Wille. Hon har nu en jätte tävling på gång! Gå in och kika och var med och vinn massa roliga priser.

Jannika, mamma till Jillian. En händig mamma med en dotter som är två dagar äldre än William. Mysig blogg med mycket bilder och filmklipp på “Bönans” framsteg!

Ja, där var några i alla fall. Vid senare tillfälle tipsar jag med fler bloggar :)

5 kommentarer:

 1. Då får jag allt ta o kika in på dessa :)

  SvaraRadera
 2. infektioner är ju aldrig nån höjdare. ja hoppas ja slipepr sånt. man kan ju få i livmodern och så.. håller tummarna att ja har turen å undvika sånt. =(

  första tiden va ju mest besvärlig, men efterhand så lättade det ju. tog 8 citodon om dan. men sluta då ja tyckte theo vart så dåsig av dem. tyckte det va läskigt. då hade ja hellre ont än att han skulle va så.

  japps det va bestämt innan ja vart gravid. stod i min journal och både mvc å läkare va överens. så ja har inte behövt å tjafsa ett dugg. sa bara till-sen hade dem min journal. behövde aldrig träffa nån läkare innan heller. väldans skönt egentligen.

  SvaraRadera
 3. nej ja trodde inte det heller. vart förvånad då dem sa att ja skulle ta det. dem sa att det inte va någe fara för barnet. men ja menar han va ju så slö. man vet ju själv hur slö man blir av dem tabletterna. å han va ju så liten oxå. vi ringde tom sjukvårdsupplysningen för ja tyckte han knappt vakna.. så då sluta ja direkt. va inte direkt skönt. men ja tänker inte ha en medvetslös son..

  SvaraRadera
 4. ja dem måste ju veta. tycker man???? å va är skillnaden från början i så fall å senare? man undrar ju?

  dem på bb här visste ju att ja amma, så det va utifrån det ja fick dosen..

  SvaraRadera
 5. ehh slog upp på fass:

  Rådgör med läkare innan användning under amning. Läkemedelet går över i modersmjölk och påverkan på spädbarn som ammas har förekommit i sällsynta fall. Lägsta effektiva dos av Citodon bör därför användas. Kontakta närmaste sjukvårdsinrättning om ditt barn uppvisar symptom som kan vara tecken på läkemedelspåverkan, såsom slöhet, små pupiller, svårigheter att amma, slapp muskultur eller andningspåverkan.


  vet du att dem inte ens sa till mig att han kunde bli slö? å ja tror ja fick maxdosen!.....

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!