lördag 9 april 2011

Ensam med Pappa

100_2548 100_2550 William provar pappas mössa som han sydde i syslöjden.

Idag har William vart ensam med pappa några timmar på dagen. Daniel var redig och städade som jag bad honom om, han dammsög, våttorkade, diskade (det gjorde visserligen hans mamma) barn ner lite grejer till källaren och slängde återvinningen. Han hade ju som sagt hjälp av sin mamma och sin bror men jag tycker han ska ha en liten guldstjärna ändå ;) Vi får nämligen fin besök i morgon. Simon och Matilda med barn kommer på middag och jag ville inte att det skulle se ut som ett bombnedslag då. Det kan även vara käckt att få så mycket plats vi kan på vårt lilla bord för 4 när vi med barnen är 7 ;)

100_2561 Såhär skönt kan man sova i vagnen på balkongen.

Efter jag kom hem har jag äntligen fått organiserat Daniels garderob, den såg ut som ett bombnedslag med massor av kläder han inte kunde ha längre. Jag har tjatat jätte länge på honom att han ska sortera ut det han ska ha och inte ha så ska jag fixa i ordning i garderoben igen. Sedan hängde jag tvätt, kokar en burk med kondenserad mjölk till kakan i morgon, röjde undan i köket så man kan se det lilla köksbordet, skalade och skivade potatis, fixade rörorna till förrätten och även pajskalet. Vågar någon gissa vad jag ska bjuda på i morgon?

Nu sitter jag och väntar på den där burken som ska koka i tre timmar, en halvtimme kvar. Och sedan ska jag ta och spreja ugnen med ugnsrengöring nu när jag äntligen fått tag i maskeringstejp så att jag kan täta ventilerna som man tydligen måste göra… Ugnen har länge vart i desperat behov av rengöring.

1 kommentar:

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!