tisdag 26 april 2011

Kommande tävling

Ååååh jag är så lycklig just nu! Har precis bestämt med en ny sponsor att vi ska köra en toppen tävling i mitten/slutet på maj!! Blir lite som födelsedagspresent för mig också, fyller ju år den 23/5. Det är ett företag som jag väntat lite med att höra av mig till för värdet på deras produkter ligger ganska långt över det vanliga värdet på tävlingarna jag haft. Jag har velat få upp antalet läsare innan så att jag har något att locka dem med istället för att få ett nej direkt.

Ni som känner mig vet att jag är väskgalen och att detta gör mig väldigt glad. Det är Willvin som ska sponsra med en valfri skötväska! Har ni nyss hittat hit så lägg till mig på bloglovin så att ni inte missar denna underbara tävling!!image

4 kommentarer:

  1. Oh, spännandes! Du vet att jag håller koll här inne ändå ;) Hoppas att du har igång tävlinge nån vecka iaf så jag inte missar den när jag är i london ;)

    SvaraRadera
  2. Tänker absolut inte missa tävlingen och det är helt okej att du lånar texten+ bilden för bilden har jag lånat från Petra ;)

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!