tisdag 5 april 2011

Måste bara visa!

William stod och lurade på mig igår i sin gåstol! Han springer runt som en tok här i vardagsrummet i sin älskade gåstol och när jag slängde ett öga på honom ser jag att han står och lurar på mig bakom fåtöljen! Gullunge! Bilderna är tagna från soffan där jag satt.

100_2518 100_2520

7 kommentarer:

 1. SV: Kan inte annat än hålla med faktiskt! ;)

  SvaraRadera
 2. sv: åh vad kul att du är med och tävlar om en one piece sötnos :D

  SvaraRadera
 3. Åhh duktiga killen hihi :)

  Elliot är född i januari så han är ju drygt halvåret äldre än William :)
  Full rulle nu med andra ord, njut av tiden då de inte går än, säger jag bara haha! Men roligt är det också, man kan leka på ett helt annat sätt :)
  Och jo, mitt studerande går väl OK, men grymt svårt med kinesiska hehe. Fast skoj att kombinera med mammaledigheten! Ska du plugga eller jobba sen?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej hopp! ska försöka svara på alla dina frågor =)

  När jag födde Theo så sprack ja väldigt mkt. Hans axel rev upp hela min ringmuskel. Så jag fick opereras efter förlossningen. hon som då opererade mig sa att ja inte ska föda normalt något mer om jag ville ha fler barn. så därifrån kommer det sig att ja har planerat ks.

  angående när snittet läggs är mellan 7-10 dagar innan bf. Ja hade bf den 19 april så det vart 8 dagar tidigare. så är det i sthlm iaf.

  om förlossningen startar innan måndag så måste ja ringa bb på en gång och så får jag ett akutsnitt. som tur är så bor ja 10 min från dem. om ens det. så det ska inte vara några problem (även om ja inte tror att det kommer att starta igång innan direkt),

  Hoppas du fick dem svaren du ville ha =)

  SvaraRadera
 5. ingen fara. svarar ju om ja kan :P

  nej det va ingen höjdare. kunde inte sitta på två månader lr gå på toaletten normalt. ja det va en massa skit. men det läkte tillslut. så det är skönt på så sätt att inte råka ut för samma sak igen.. även om ja nu får ett sår ändå fast i magen då.. men det är ju lite annorlunda..

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!