lördag 30 april 2011

Second hand shopping

Idag har vi vart på en second hand butik med svärmor. Fick köpt mig en glassmaskin för 70kr! :D I morgon hoppas jag att jag får provat den! Köpte en extrakudde som ska ligga i resesängen också för 5kr, och ett bollhav för 15kr :D Fikade på gräset med grillad kyckling.

Sedan kom Marléne hem till oss. Hon behövde hjälp med sin dator så medan Daniel pillade med den satt vi och planerade lite. För er som har tillgång till den privata bloggen kommer det snart upp ett inlägg där snart.

100_2869 100_2870

Vi fick oss även en promenad också, släpade med Daniel ut och William fick sova i vagnen. De senaste två dagarna har han bara sovit två gånger per dag, hoppas att han sover bättre på nätterna nu. I morse gav han mig sov morgon. Han bökade visserligen runt en del i våran säng men han vaknade inte förens kl 07:30!! Idag står stegräknaren på 11.143 steg, 6.6km.

100_2871 100_2873

Token dricker själv ur flaskan :) Han hade den bredvid sig i vagnen och tog upp den och började dricka själv! Han får ju bara vatten ur flaska och då håller ju någon annan flaskan åt honom men nu börjar han få in snitsen på att vinkla upp flaskan, och när han ligger ner är det ju inga problem för honom att dricka sjäv.

2 kommentarer:

  1. Duktiga killen och dricka själv :D
    Och gud va duktig du är och går så mycke :)

    Åh har du en privat blogg ? får jag tillgång till den ? (A)

    SvaraRadera
  2. Ja men visst är magnolia bara så fint! Man blir ju bara så glad av att se den!

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!