måndag 6 juni 2011

Jag efterlyser…

…för övrigt någon kamera kunnig. Jag funderar på en Nikon eller Canon och behöver hjälp! När jag vill köpa objektiv till Nikon kameran måste jag köpa ett med motor i för det finns inte i huset? Vad innebär det prismässigt och tillgänglighetsmässigt? Menyer och inställningar ska tydligen inte vara lika smidiga som Canons heller.

Canon kameran kostar över 1000kr mer (än Nikon kameran och över vad jag tänkt mig) men Daniels bror har en sådan också så han skulle kunna hjälpa mig med menyer och inställningar och jag skulle kunna låna objektiv av honom innan jag köper eget.

Varför just dessa kameror? Jag vet inte riktigt. Jag har hört att de ska vara bra men huvudsakligen för att de är de som jag hittat som man kan filma med och det är verkligen ett måste.

Kan ni hjälpa mig och har ni några tips? Ni kanske har tips på någon annan likvärdig lätt system kamera som man kan filma med som är billigare?

3 kommentarer:

  1. Nu ligger vinnaren uppe om presentkortet från sumopix.com! titta in

    http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2011/06/06/5540179-ratt-svar-pa-fragan-ar/#kommentarer

    och se om du vann!

    SvaraRadera
  2. Jag har en sån systemkamera man kan filma HD med, men det går inte att byta objektiv, så de är väl lite dåligt isf, om du vill kunna göra det..

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!