måndag 24 oktober 2011

Tandläkaren

Idag var William hos tandläkaren för första gången. Träffade en riktigt trevlig kvinna som sa att William var den livligaste ungen hon haft i sitt undersökningsrum och det kan jag förstå. Högt och lågt var han hela tiden. Hon kom av sig ett antal gånger men tyckte bara det var roligt. Han var verkligen helt galen och skulle dra och känna på allting. Redig och visade sina tänder var han också, hon fick till och med skrapa lite på dem. Det var riktigt skönt att höra att hon tyckte att vi hade fått in bra rutiner för Williams tänder. Har haft dåligt samvete för det där för jag håller ju inte ordning på mina egna tänder och försöker verkligen bryta mina dåliga vanor så att det inte drabbar Williams små bissingar. Vill ju inte att han ska få mitt sockerberoende eller alla hål i tänderna jag haft genom åren. Hon konstaterade att det inte är så lätt att få borstat tänderna på de små och var nöjd med att vi borstade tänderna på honom på kvällen, även om det blir innan vällingen.  Hon tyckte även han hade bra matvanor (åt på bra tider och rätt antal gånger och så).

Så nu ska jag bara försöka bli bättre på att borsta tänderna på honom på morgonen och fortsätta hålla honom borta från så mycket socker som möjligt, även försöka äta sådant själv när han sover så han inte får upp ögonen för det själv.

2 kommentarer:

 1. haha vad gullig lille Wille är =). Han lyckas nog charma alla :).

  SV Hehe, ja det var otroligt smidigt faktiskt! Blev dock jättemycket frosting så jag använde inte knappt hälften.. Blir väldigt sött annars om man har dekoration, men om man gillar frosting så är det toppen, haha!

  Har inga direkta planer inför veckan ännu.. Sj då?

  SvaraRadera
 2. SV Hahaha, han är en riktig hoppetoss då xD. Kan tänka mig att ni har det tufft just nu då med andra ord, haha ;).

  Du får köpa cupcakes då.. de är inte så svåra, men ja, det är ju bra om de får vara tillräcklig tid i ugnen ;).

  Ja, flera har sagt det till mig faktiskt.. Det är väl lite med att jag är lite orolig över att bli besviken, men kan ju hoppas på att det kanske går bättre att vara troende nu när man inte har några krav om man säger så. Nu har man ju sitt eget liv att sköta och man får göra sina egna val.. Så på så sätt känns det ju som du har rätt i det du säger.

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!