torsdag 3 november 2011

Dagens mat

Idag har det inte gått något vidare alls på mat fronten. Igår åt vi kokt korv med bröd till lunch och det tyckte William var jätte gott och åt gladeligen duktigt av själv. Idag blev det samma eftersom att det var hälften av korvarna kvar och jag ville inte att de skulle hinna bli dåliga (hade planer på annan lunch först egentligen…) Men idag skulle allting bara kastas på golvet och ingenting skulle in i munnen, oavsett om han åt själv, om jag matade honom, om det var från hans tallrik eller från min tallrik, det gick helt enkelt inte.

Sedan kom Maria och Filippa och då är det ju inte så lätt att koncentrera sig på att äta men jag försökte få i honom köttfärssås med makaroner men det gick bara med 3 skedar sedan var det stopp. Försökte med en flaska välling eftersom att jag var i farten med att ställa fram fika efter att han ätit och ville inte att han skulle äta kex utan att ha ätit någon mat men han velade bara med vällingen också.

När jag sedan fick slängt ihop middagen hade William fått i sig lite mer än en halv skål gröt och vi satte oss för att äta. Panerad skinksnitzel blev det. Dock tyckte jag köttet smakade konstigt och efter ett tag ville jag inte äta mer för jag tror det var dåligt. Så det var bara att slänga och så försvann min matlåda till jobbet imorgon. Suck. Jaja, får se vad det blir till lunch imorgon då.

3 kommentarer:

 1. Håller på..fan d va lättare sagt än gjort! haha har suttit en timma å har itne ens gått igenom 10% ag mina inlägg... komme rinte skriva om hennes namn i allt, men fan.. hon börjar ju dagis nu. d e itne ritktigt helrätt att "hänga ut henne" jag vet inte..

  Hon sover bra i sängen.. d e ganska skönt att hon kan komma upp om hon blir ledsen så går hon in till vårat rum! men hon har aldrig ramlat ur när hon sover och hon sover oftast hela nättr:)

  SvaraRadera
 2. Vi har en liten lampa i hennes rum och sen har vi en skrivbordslampa typ tänd i vardagsrummet så hon hittar till vår dörr....

  SvaraRadera
 3. Det är så jobbigt när barnen matstrejkar.

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!