torsdag 24 november 2011

Gud så skönt!

Jul och nyårs utstyrseln för mig och William är fixade :DT-shirt - 100% Bomull Kostymväst Grå image

Frågan är bara vad för skor jag ska ha. Undrar om Williams finskor från bröllopet fortfarande passar och vart jag har lagt dem… Byxorna kommer William få i förtidig julklapp från sin mormor, det andra köpte jag idag från Lindex.

Det har blivit mycket kläder till mig nu, men så välbehövligt det var. Har jätte länge känt att jag inte haft några fina kläder att använda, bara gamla avlagda kläder och jag har inte velat lägga pengarna på det heller, inte för att jag direkt haft några. Men nu fick jag ju köpt en del på Ullared, och så har jag beställt en del på H&M som jag trodde att jag visade men nu kan jag inte hitta inlägget. Det var i alla fall en lång skjorta, två tjocktröjor och två linnen. Till William köpte jag en tjocktröja, en randig t-shirt och en cardigan.

Undrar om jag kanske skulle få ett till ryck sen när William vaknat och rensat i byrå och garderob och ta bort alla kläder jag aldrig använder som bara ligger och tar plats. Det är fullt över allt men med kläder jag inte vill ha. De är ju hela och så så de får nog antingen hamna i bingen till Emmaus eller ner till Marta och Marias secondhand här i Stenungsund. Det behövs nog nästan om jag ska få plats med allt nytt. Har tänkt på det länge nu. Borde få upp adventsbelysningen också, det tar ju inte långa stunden.

1 kommentar:

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!