torsdag 15 december 2011

It’s a party

in my tummy!

Minibebis har vart helvild i dag! Sparkat som en tok att jag kommit av mig i jobbet. Träffade en nerv som gjorde att det högg till i hela benet. Nu i kväll när jag legat i soffan har det vart världens party i magen eller något, kunde lite riktigt ligga still vid en långdragen spark/knuff för det gjorde ONT!! Inte sjutton kommer jag ihåg att sparkarna kunde göra SÅHÄR ont såhär tidigt!

Vill bara säga det att jag ska fixa designen på bloggen så ni får stå ut med att färger och annat inte kommer stämma överens ett tag här framöver, ska försöka få ändrat så mycket som möjligt med designen så det kan bli lite knas ;) Stå ut, det kommer nog bli skitsnyggt i slutändan!

1 kommentar:

  1. Jo allt är bara bra =) Lever livet som sagt & stor trivs verkligen som mamma! Yes samma kille sen gymnasiet. Anthony , hehe! Vi hyr ett hus i ljungskile. Så vi har inte förflyttat oss ngn stans :P

    Har följt din blogg ganska länge faktiskt men inte riktigt tänkt på att kommentera. hehe. Kul att ditt liv rullar på iaf å att ni ska bli större familj är ju jätte mysigt =)

    kram

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!