fredag 16 mars 2012

mer tradera fynd

Denna klänningen kom äntligen hem idag. Har även vunnit en annan auktion på den sötaste klänningen!! Den får ni se bild på sen. Åh, det hade vart så roligt med en flicka. Fast William skulle nog mest uppskatta en lillebror, mest praktiskt hade det vart också. Jaja, det spelar givetvis ingen roll men i klädesväg finns det så himla mycket fint till flickor!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kommentarer:

 1. SV: Jo, den är himla bra faktiskt, dom skriver även in alla vägningar och mätningar, samt vaccinationer och så, plus att det står lite om utveckligen! :) Visst kan jag göra det!

  18 månader: Gå säkert utan stöd, bygga torn av 2-3 klossar, klotterrita, talar 8-10 ord, förstår fler än 8-10 ord, leker "gömmalek", kan peka ut olika kroppsdelar, hämtar ett föremål på uppmaning.
  Sen nästa "steg" var 2,5-3 år, men där står det iallafall: hoppar på hela fotsulan, sparkar boll, cirkelklottrar, talar 2-3 ordsatser, lyssnar gärna på sagor, leker enkla rollekar, benämner och använder föremål.

  Jag tycker det är lite underskattande liksom, t.ex. sparka boll kan Sabina redan, och hon är bara 16 månader. ;s Men jag vet inte, så står det iallafall! :)

  SvaraRadera
 2. Tack! :) Och den där klänningen var himla söt den med, hoppas du får en flicka nu då så den kommer till användning! :)

  SV: Jo, jag såg att du skrev det! :) Ja, jag tror det, det är väl antagligen för att föräldrar med sena barn inte ska få panik och tro att det är "fel" på deras barn liksom.. som tur är så är det ju inte direkt farligt om dom är tidiga! ;)

  SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!