lördag 16 april 2011

Första tanden!!!

I morse upptäckte jag att Williams första tand spruckit igenom!! Försökte få en bild på det men det är ju omöjligt! Vänster nere är det som kommit upp. 100_2635 7månader, 2veckor 6dagar

William och Daniel har vart ute hos farmor och farfar hela dagen och har spenderat större delen av dagen ute :D Vi fick även grillat till middag, smarrigt!

100_2637Det är sele på numer när William åker vagn. Han sov i vagnen förut och när jag hörde att han vaknat och skulle gå och hämta honom satt han upp i vagnen!!

Lillebror Alfred har haft en Molo dress som jag har suktat efter så länge och nu har han äntligen växt ur den så William har fått den! Kolla bara hur söt han blev! Han har missat att det inte är varukorgen man ska sitta i :P100_2629

Hade vagnen uppe i lägenheten för att pilla lite med den, dammsuga bort allt grus och fixa selen.

1 kommentar:

  1. ja avskyr det där med amningen. just att dem ska lägga sig i. dem har ju amningshjälp OM man vill ha det liksom. å om det va någe problem så hade ja väl sagt till. å dem kan ju fråga. hur går det med amningen. inte bara direkt säga. ja vill se hur du gör. lät som nervärderande liksom..

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!