torsdag 28 april 2011

Hurtis!

100_2847Vi köpte ju oss en extra stol här i helgen, Ludde inviger den och verkar gilla den :)

Helena och Ludde hann inte följa med oss ut på promenad idag så jag och William fick hurta oss iväg själva. Det blev en “kortis” på 14.500 steg ungefär. 16.550 står den på nu och det blir nog inte så många fler steg här hemma i kväll. Det hade vart skönt med en kort kvällspromenad men William sover ju för natten så.. Igår blev det 12.201 steg innan jag la bort den.

100_2850Hittade flera superfina ställen när vi var ute och gick. Jag älskar bäckar och vattendrag i största allmänhet, och träd. Jag älskar träd med grenar som hänger. Jag har två favoritträd, ett ute på orust som står ensamt med havet i bakgrunden och så är det vindpinat och har de flesta grenarna åt ett håll. Och här i stenungsund har jag sett en superfin hängbjörk som inte är så hög utan liknar lite “Gammelmor Pilrot” i Pockahontas. Låter lite skumt kanske men vissa träd är verkligen jätte vackra tycker jag :P

100_2851 100_2852

William var lika nyfiken som vanligt i vagnen och det tog nästan lite mer än två timmar innan han somnade och då hade han hunnit bli riktigt kinkig en stund. Fick shoppat lite åt honom också, en pyamas som jag inte tänker använda som pyamas, sockar och ett par mockasiner. På Willys säljer de just nu ett strandset för 49kr så ett sådant fick följa med hem. De hade även ett fint blöjerbjudande så två paket blöjor blev det också. Och för de som ger sina små välling fanns det välling på tetrapack för 5kr st, rena kapet. Men jag undrar vart alla Eskas Happy nappar tagit vägen, fanns varken på Willys, Kvantum eller Supermarket.. Hmm..

100_2856100_2859 100_2858 

Har även köpt en extra bilbarnstol nu. Daniel har inte längre någon att samåka med till jobbet så han har bilen varje dag. Så om jag får lust att åka någonstans har var jag tvungen att åka kommunalt (nu har jag inte hunnit göra det ändå) så då tyckte jag att det var bättre att ha en extra stol ståendes hemma. Sagt och gjort, Daniel köpte en på blocket idag för 300kr. Pratade även med NTF och de tipsade oss om saker man kunde se på om den var krockad eller inte men den var jätte fin :)

William bråkar nu igen… Vet inte om det har att göra med att det är så mycket ljusare men han är jätte svår att få att somna om när han vaknar på kvällarna… Daniel står där inne och gungar honom i skrivande stund, får se om det funkar eller om jag får byta av honom igen om en stund. Han somnar liksom inte in ordentligt och minsta lilla ljud som hörs så öppnar han ögonen igen… :( Tips?

Just det, glöm inte LasseLasseLiten tävlingen, den avslutas den 30/4.

1 kommentar:

  1. SV: Hm, det blev nånting mellan 250-300 kr, men då beställde jag tack-kort till dopet också, så jag vet inte exakt vad bara vanliga bilderna kostade.. Men dom kostade 79 öre st, har jag för mig, men är inte säkert, från extrafilm.se är dom beställda. :) Ett tips, på fujidirekt.se får man 100 gratis bilder när man registrerar sig. :) Eller man fick det iallafall när jag gjorde det, för ett tag sen!

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!