torsdag 21 april 2011

svarar:

jenny sa...

Haha, vad söt! Men synd att du har så stor text som nästan förstör hela bilden, tycker jag. Räcker ju med en liten i hörnet om du är rädd att någon snor :)
/jenny

Tack så mycket Jenny! Jo visst är det så att vattenstämpeln förstör bilden för er, men jag har ju bilderna i original så… Grejen är den att om man bara har en liten vattenstämpel i ena hörnet så är det bara att öppna bilden i exempelvis paint och bara ta bort den nedersta biten på bilden och vattenstämpeln är borta. Eftersom att det är bilder på min son vill jag inte att hans bilder ska hamna i fel händer någonstans (jag antar att även du är medveten om hur mycket man kan redigera bilder). Jag följer flera mamma bloggar som inte ens visar ansiktet på sina små. Så ni får nöja er med bilder med text i ansiktet på William. Så Jenny, om du läser detta svaret så får du gärna säga till att du gjort det så att jag vet att du fått mitt svar :)

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig. Jag märkte först inte mina bilder med mitt bloggnamn men sen när jag läste om en tjej som inte märkte sina bilder att någon hade tagit hennes bilder med hennes son på och skrivit på sin blogg att det var dennes son så började jag märka mina bilder. Har ingen lust att min son ska hamna på andras sidor.. och särskilt inte på andras sidor där de säger att min son är deras...
    Man får vara glad över det man får se på bilderna även om det är en stor text på:)

    SvaraRadera

Innan du kommenterar läs detta:
- Jag blir jätte glad för kommentarer!
- Tipsa bara om tävlingar som på något sätt är barnrelaterade
-Lägg gärna till min på bloglovin för att inte missa kommande tävlingar!
- Om du vill sponsra en tävling på min blogg kontakta mig på: linn_nilhammer_salomonsson@hotmail.com
- Om du deltar i en tävling, glöm ej dina kontaktuppgifter!